APA (7. basım) Alıntı

Şentürk, M., & Aycan, Y. Ç. (2023). Kurutulmuş Trabzon hurması, keçiboynuzu ve iğdeden üretilen su kefirlerinin fizikokimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi.

Chicago Style (17. basım) Atıf

Şentürk, Meltem, ve Yiğit Çınar Aycan. Kurutulmuş Trabzon Hurması, Keçiboynuzu Ve Iğdeden üretilen Su Kefirlerinin Fizikokimyasal, Duyusal Ve Mikrobiyolojik özelliklerinin Belirlenmesi. 2023.

MLA (9th ed.) Atıf

Şentürk, Meltem, ve Yiğit Çınar Aycan. Kurutulmuş Trabzon Hurması, Keçiboynuzu Ve Iğdeden üretilen Su Kefirlerinin Fizikokimyasal, Duyusal Ve Mikrobiyolojik özelliklerinin Belirlenmesi. 2023.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..