Yüklüyor…
Kurutulmuş Trabzon hurması, keçiboynuzu ve iğdeden üretilen su kefirlerinin fizikokimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi/
Bu çalışmada kurutulmuş Trabzon hurması, keçiboynuzu ve iğde meyveleri, bal, şeker ve 6,5-7,5-8,5 pH değerlerinde su kullanılarak 18 farklı su kefiri üretilmiştir. Bu kefirlerde mikrobiyolojik, biyoerişilebilirlik, fizikokimyasal ve duyusal özellikleri araştırılmıştır. Mikrobiyolojik ve fizikokimyas...
Yazar: | Şentürk, Meltem |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Aycan, Yiğit Çınar (tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3115 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Trabzon Rum İmparatorluğu ve Türkler (1204-1404) /
Yazar:: Keçiş, Murat
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013) -
Trabzon şehrinin İslâmlaşma ve Türkleşmesi, 1461-1583/
Yazar:: Lowry, Heath W., 1942-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Trabzon İmparatorluğunun tarihi /
Yazar:: Fallmerayer, Jakob Philipp,, 1790-1861
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Boşanmış kadınlara yönelik toplumsal bakış açısı üzerine nitel bir araştırma: Trabzon il örneği/
Yazar:: Günay, Handan -
Trade reports of the trbizond province on british documents 1830-1914= : İngiliz belgelerine göre Trabzon vilayeti ticari raporları 1830-1914 /
Yazar:: Şaşmaz, Musa, 1961
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014)