Loading…
Kurutulmuş Trabzon hurması, keçiboynuzu ve iğdeden üretilen su kefirlerinin fizikokimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi/
Bu çalışmada kurutulmuş Trabzon hurması, keçiboynuzu ve iğde meyveleri, bal, şeker ve 6,5–7,5–8,5 pH değerlerinde su kullanılarak 18 farklı su kefiri üretilmiştir. Bu kefirlerde mikrobiyolojik, biyoerişilebilirlik, fizikokimyasal ve duyusal özellikleri araştırılmıştır. Mikrobiyolojik ve fizikokimyas...
Main Author: | Şentürk, Meltem |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Aycan, Yiğit Çınar (tez danışmanı) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: |
Similar Items
-
Trabzon Rum İmparatorluğu ve Türkler (1204-1404) /
by: Keçiş, Murat
Published: (Türk Tarih Kurumu, 2013.) -
Trabzon şehrinin İslâmlaşma ve Türkleşmesi, 1461-1583/
by: Lowry, Heath W., 1942-
Published: (Boğaziçi Üniversitesi Yayınevi, 2012.) -
Trabzon İmparatorluğunun tarihi /
by: Fallmerayer, Jakob Philipp,, 1790-1861
Published: (Türk Tarih Kurumu, 2011.) -
Boşanmış kadınlara yönelik toplumsal bakış açısı üzerine nitel bir araştırma: Trabzon il örneği/
by: Günay, Handan
Published: (2023) -
Trade reports of the trbizond province on british documents 1830-1914= : İngiliz belgelerine göre Trabzon vilayeti ticari raporları 1830-1914 /
by: Şaşmaz, Musa, 1961
Published: (Türk Tarih Kurumu, 2014.)