Kimyasal enjeksiyon yapılmış kum zeminlerde enjeksiyon malzemesiyle basınç dayanımı arasındaki ilişkinin incelenmesi - Polat, Nurullah
Bu çalışmada permeasyon enjeksiyonu uygulanmış kum zeminlerde geleneksel ve esnek hesaplama yöntemleriyle serbest basınç dayanımı değerinin tahmin edilmesi amaçlanmıştır.