3-Boyutlu paracontact manifoldlarda cotton solitonlar - Özkan, Mustafa; Bursa Teknik Üniversitesi (Bursa, 2023)
Bu yüksek lisans tez çalışması beş bölümden oluşmuş olup 3-boyutlu paracontact manifoldlarda Cotton solitonlar ele alınmıştır.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2022
Kaynakça : 40-41 sayfa.
Keywords: Cotton soliton