Gıda endüstrisi çevresel kirletici kaynakları ve giderim yöntemleri; zeytin ve zeytinyağı örneği - Turhan, Ayşenur; Birgül, Aşkın; Bursa Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2023)
Bu çalışma kapsamında Bursa İl'inde Kurulu bulunan Türkiye'nin en büyük zeytin işleme tesisine ait atıksu arıtma tesisinden elde edilen veriler kullanılarak arıtma tesisinin performansı ve arıtma verimi incelenmiş olup elde edilen veriler literatürde yer alan benzer tesislere ilişkin veriler ile karşılaştırılarak mevcut durum değerlendirilmeye çalışılmıştır.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2023
Kaynakça : 71-81 sayfa.
Keywords: Gıda sanayi; Zeytin karasuyu