Loading…
Gıda endüstrisi çevresel kirletici kaynakları ve giderim yöntemleri; zeytin ve zeytinyağı örneği/
Bu çalışma kapsamında Bursa İl'inde Kurulu bulunan Türkiye'nin en büyük zeytin işleme tesisine ait atıksu arıtma tesisinden elde edilen veriler kullanılarak arıtma tesisinin performansı ve arıtma verimi incelenmiş olup elde edilen veriler literatürde yer alan benzer tesislere ilişkin veril...
Main Author: | Turhan, Ayşenur |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Birgül, Aşkın (tez danışmanı) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3021 View in OPAC |
Similar Items
-
Bir medeniyet ürünü olarak zeytin /
Published: (2022) -
Zeytin yaprağı ekstraktı ilaveli domates salçası üretiminin optimizasyonu/
by: Akkol, Dilara - Pomace: learning circularity from olive /
-
Katodik hidrojen peroksit üretim veriminin ve sulardan kirletici giderme performansının değerlendirilmesi/
by: Kaktimur, Tuğba -
Gıda endüstrisi makineleri /
by: Saldamlı, İlbilge
Published: (2004)