İki kez sıkıştırılmış ses sinyallerinin analizi ve otomatik olarak tespit edilmesi - Büker, Aykut; Hanilçi, Cemal; Bursa Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2023)
Bu tez çalışmasında kodlayıcı hakkında herhangi bir ön bilgi olmadan genel öznitelikler elde edilmeye çalışılarak daha başarılı iki kez sıkıştırılmış ses sinyalinin tespit edilmesi hedeflenmiştir.
Tez (Doktora) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2023
Kaynakça : 70-74 sayfa.
Keywords: İki kez sıkıştırılmış ses tespiti; Uyarlamalı çoklu-oran kodlayıcı