Türusav (Türkiye-Rusya-Avrupa) Enerji Denklemi: Türkiye-Rusya enerji ilişkilerinin AB enerji güvenliğine etkisi - Odabaş, Meryem; Akçapa, Mevlüt; Bursa Teknik Üniversitesi Uluslararası Ekonomi Politikası Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2023)
Avrasya Birliği, Rusya ile gelişen ilişkilerin Rusya ile Türkiye’nin enerji ilişkilerinin şekillenmesinde önemli unsur olarak görülmektedir. Bu çerçevede gelişmekte olan ilişkiler ve ortaya çıkan fırsatlar, Avrupa Birliği’nin enerji güvenliği denkleminde Türkiye’nin önemi araştırılmıştır.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2023
Kaynakça : 88-99 sayfa.
Keywords: Rusya-Türkiye-Avrupa; Enerji politikaları