Yüklüyor…
Pomace: learning circularity from olive /
Diğer Yazarlar: | Aşut, Serdar (editör.), Baloğlu, Melis (editör., kapak tasarımı), Gönlügür, Emre (editör.), Bilir, Yaman Umut (fotoğrafçı) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe İngilizce |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Bir medeniyet ürünü olarak zeytin /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022) -
Olives and olive oil as functional foods : bioactivity, chemistry and processing /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Gıda endüstrisi çevresel kirletici kaynakları ve giderim yöntemleri; zeytin ve zeytinyağı örneği/
Yazar:: Turhan, Ayşenur -
Bildiri özetleri : Türkiye I. Zeytincilik Sempozyumu, 6-9 Haziran 2000.
Yazar:: Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Zeytinyağı /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009)