Loading…
Pomace: learning circularity from olive /
Other Authors: | Aşut, Serdar (editör.), Baloğlu, Melis (editör., kapak tasarımı), Gönlügür, Emre (editör.), Bilir, Yaman Umut (fotoğrafçı) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
İzmir Metropolitan Municipality,
|
Subjects: |
Similar Items
-
Bir medeniyet ürünü olarak zeytin /
Published: (Nobel Akademik Yayıncılık, 2022.) -
Olives and olive oil as functional foods : bioactivity, chemistry and processing /
Published: (Wiley, 2017.) -
Gıda endüstrisi çevresel kirletici kaynakları ve giderim yöntemleri; zeytin ve zeytinyağı örneği/
by: Turhan, Ayşenur
Published: (2023) -
Bildiri özetleri : Türkiye I. Zeytincilik Sempozyumu, 6-9 Haziran 2000.
by: Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi
Published: (Uludağ Üniversitesi Basımevi, 2000.) -
Zeytinyağı /
Published: (Eflatun Yayınevi, 2009.)