Elektrikli araç batarya kutusunun optimum tasarımı - Yay, İsmail; Demirci, Emre; Bursa Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2023)
Bu tez çalışması kapsamında, literatürdeki batarya kutularından esinlenerek tasarımı yapılan batarya kutusunun çarpışma dayanımını artıracak şekilde optimum tasarım yapılmıştır. Uluslararası çarpışma test normlarına uygun olarak hazırlanan çarpışma senaryoları ile sonlu elemanlar yöntemi kullanılarak analizler gerçekleştirilmiştir.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2023
Kaynakça : 61-64 sayfa.
Keywords: Elektrikli araçlar; Batarya kutusu