Covid-19 pandemisinin aile içi ilişkilere yansıması üzerine nitel bir araştırma: Bursa ili örneği - As, Aynur
Bu araştırmada Covid-19 pandemisinin aile içi ilişkilere yansıması ele alınmaktadır. Çalışma, Bursa ili sınırları içerisinde yaşayan sosyo-ekonomik düzeyleri düşük olan (sosyal yardım alan) ailelerin pandemi sürecinde yaşamlarında ve aile içi ilişkilerinde meydana gelen değişiklikleri anlamayı ve değerlendirmeyi amaçlamaktadır.