New actors in Turkish housing market, foreigners: Bursa case - Habibpour, Aryan
Bu çalışma, Bursa ilindeki yerleşim ve yer seçimi mekanizmasını örnek alarak, İran konut ediniminin Türk konut piyasası üzerindeki etkisini araştırmıştır