New actors in Turkish housing market, foreigners: Bursa case - Habibpour, Aryan; Kamacı Karahan, Ebru; Bursa Teknik Üniversitesi City and Region Planning Programme (Şehir ve Bölge Planlama Programı); Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2023)
Bu çalışma, Bursa ilindeki yerleşim ve yer seçimi mekanizmasını örnek alarak, İran konut ediniminin Türk konut piyasası üzerindeki etkisini araştırmıştır
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2023
Kaynakça : 98-103 sayfa
Keywords: Konut piyasası; Bursa (Türkiye)