İzmir ili biyogaz potansiyeli ve Türkiye ekonomisine katkısı - Temel Oflaz, Aslıhan
Bitkisel ve hayvansal atıkların en çok bertaraf edildiği yöntem olan biyogaz, yenilenebilir enerji kaynaklarının en etkilisidir. İzmir ili tarım ve hayvancılık alanı ve sektörü açısından Türkiye'nin büyük illeri arasında yer almaktadır