Python öğreniyorum - Su, Gökhan (İstanbul : Kodlab Yayın Dağıtım Yazılım ve Eğitim Hizmetleri, 2022)
Arka kapak: Bu kitapta, son zamanların en sevilen ve kullanışlı dillerinden biri olan Python 3, yenilikleri ile birlikte anlatılmıştır. Arayüz ve interaktif kabuk ile başlanıp, kullanılabilecek pek çok komut detaylıca ve örneklere dayandırılarak anlatılmıştır. Birbirinden öğretici, keyifli uygulama ve oyunlar ile programlama dünyasına zevkli bir giriş hedeflenmiştir. Ayrıca her bölümde sık karşılaşılan hatalar ve bu hataların nasıl giderileceği de izah edilmiştir.Kitaptaki, konu ve uygulama sıralaması, programcılık mantığının gelişimine katkı sağlayacak şekilde ve kolaydan zora doğru tasarlanıp, bütün projeler denenip çalıştırılmıştır. Verdiğimiz eğitimler doğrultusunda öğrencilerin zorlandığı alanlarda daha detaylı açıklamalar yapılarak konuların daha iyi kavranması amaçlanmıştır. Çocuğunuz ile beraber kodlama yapmanız için harika bir başlangıç fırsatı…
Teknofest öğrencilerinden gelen kitaplardan.
Keywords: Python (Bilgisayar program dili); Python (Computer program language); Python (Bilgisayar program dili) -- Ders kitabı; Python (Computer program language) -- Texhtbook