Yüklüyor…
Codıum sp. ekstraktının lipozomalformülasyonlarının antioksidan ve antibakteriyel özelliklerinin araştırılması/
Bu tez çalışmasında Codium cinsinin Marmara ve Ege denizlerinden toplanan örneklerinin hem ekstrakt hem ekstrakt lipozom formülasyonlarının, antibakteriyel ve antioksidan özellikleri araştırılmıştır.
Yazar: | Güven, Sena Pelin |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | İnci,Tüney Kızılkaya (tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3001 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Arı sütü ve kestane balı karışımının antioksidan, antimikrobiyal, sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik etkilerinin araştırılması.
Yazar:: Kıldalı, Elife
Baskı/Yayın Bilgisi: (2021) -
Lipozomal juglon formülasyonu geliştirilmesi ve domates patojenleri üzerine antibakteriyel aktivitesinin belirlenmesi/
Yazar:: Sayarım, Kübra -
Mutant bacillus megaterium bakterisinin biyomineralizasyon kapasitesinin araştırılması /
Yazar:: Us, Nur Beril -
Nanolipozom ile pıstacıa terebınthus L. yaprağı esktraktının enkapsülasyonu ve karakterizasyonu /
Yazar:: Yılmaz, Ali
Baskı/Yayın Bilgisi: (2020) -
Bioengineering fundamentals /
Yazar:: Saterbak, Ann
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007)