Loading…
Codıum sp. ekstraktının lipozomalformülasyonlarının antioksidan ve antibakteriyel özelliklerinin araştırılması/
Bu tez çalışmasında Codium cinsinin Marmara ve Ege denizlerinden toplanan örneklerinin hem ekstrakt hem ekstrakt lipozom formülasyonlarının, antibakteriyel ve antioksidan özellikleri araştırılmıştır.
Main Author: | Güven, Sena Pelin |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | İnci,Tüney Kızılkaya (tez danışmanı) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3001 View in OPAC |
Similar Items
-
Arı sütü ve kestane balı karışımının antioksidan, antimikrobiyal, sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik etkilerinin araştırılması.
by: Kıldalı, Elife
Published: (2021) -
Lipozomal juglon formülasyonu geliştirilmesi ve domates patojenleri üzerine antibakteriyel aktivitesinin belirlenmesi/
by: Sayarım, Kübra -
Mutant bacillus megaterium bakterisinin biyomineralizasyon kapasitesinin araştırılması /
by: Us, Nur Beril -
Nanolipozom ile pıstacıa terebınthus L. yaprağı esktraktının enkapsülasyonu ve karakterizasyonu /
by: Yılmaz, Ali
Published: (2020) -
Bioengineering fundamentals /
by: Saterbak, Ann
Published: (2007)