Permeasyon enjeksiyonu uygulamalarında enjekte edilebilirlik sınır basınç değerlerinin belirlenmesi - Algün, Gözde
Bu çalışmada, sodyum silikat-formamid karışımları ile enjekte edilmiş orta kum-ince kum ve siltli ince kum karışımı numunelerin enjekte olabileceği sınır basınç değerleri belirlenmiştir.