Permeasyon enjeksiyonu uygulamalarında enjekte edilebilirlik sınır basınç değerlerinin belirlenmesi - Algün, Gözde; Avcı, Eyübhan; Bursa Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2023)
Bu çalışmada, sodyum silikat-formamid karışımları ile enjekte edilmiş orta kum-ince kum ve siltli ince kum karışımı numunelerin enjekte olabileceği sınır basınç değerleri belirlenmiştir.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2023
Kaynakça : 75-77 sayfa.
Keywords: Sınır basınç; Hidrolik kırılma