Katodik hidrojen peroksit üretim veriminin ve sulardan kirletici giderme performansının değerlendirilmesi - Kaktimur, Tuğba
Bu çalışmada katodik hidrojen peroksit üretim verimi değerlendirilmiş olup, sulardan kirletici giderim performansı destekleyici çalışmaların eşliğinde toparlanmıştır.