Katodik hidrojen peroksit üretim veriminin ve sulardan kirletici giderme performansının değerlendirilmesi - Kaktimur, Tuğba; Can, Orhan Taner; Bursa Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Anabilim Dalı; Lisansüstü Eğitim Enstitüsü (Bursa, 2023)
Bu çalışmada katodik hidrojen peroksit üretim verimi değerlendirilmiş olup, sulardan kirletici giderim performansı destekleyici çalışmaların eşliğinde toparlanmıştır.
Tez (Yüksek Lisans) -Bursa Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü,2023
Kaynakça : 63-76 sayfa.
Keywords: Hidrojen peroksit; Üretim verimi