Loading…
Zeytin yaprağı ekstraktı ilaveli domates salçası üretiminin optimizasyonu/
Bu çalışmada 87 °C, 90 °C ve 93 °C sıcaklıklarda dolumu yapılan domates salça örneklerine farklı konsantrasyonlarda (500 µg/g, 1000 µg/g, 2000 µg/g) zeytin yaprağı ekstraktı (ZYE) eklenmiştir. Domates salça örnekleri 90 gün boyunca oda sıcaklığında (25±0,5 ºC) muhafaza edilmiştir ve 0. gün ve 90. gü...
| Main Author: | |
|---|---|
| Corporate Authors: | , |
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Language: | Turkish |
| Subjects: | |
| Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3109 View in OPAC |
Internet
https://hdl.handle.net/20.500.12885/3109View in OPAC
Merkez Kütüphane
| Call Number: |
TP 370 A356 2023
|
|---|---|
| Copy | Tez |