Yüklüyor…
Zeytin yaprağı ekstraktı ilaveli domates salçası üretiminin optimizasyonu/
Bu çalışmada 87 °C, 90 °C ve 93 °C sıcaklıklarda dolumu yapılan domates salça örneklerine farklı konsantrasyonlarda (500 µg/g, 1000 µg/g, 2000 µg/g) zeytin yaprağı ekstraktı (ZYE) eklenmiştir. Domates salça örnekleri 90 gün boyunca oda sıcaklığında (25±0,5 ºC) muhafaza edilmiştir ve 0. gün ve 90. gü...
Yazar: | |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | , |
Diğer Yazarlar: | |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3109 OPAC'ta görüntüle |
Internet
https://hdl.handle.net/20.500.12885/3109OPAC'ta görüntüle
Merkez Kütüphane
Yer Numarası: |
GIM YL A356 2023
|
---|---|
Kopya Bilgisi | Tez |