Yüklüyor…
Zeytin yaprağı ekstraktı ilaveli domates salçası üretiminin optimizasyonu/
Bu çalışmada 87 °C, 90 °C ve 93 °C sıcaklıklarda dolumu yapılan domates salça örneklerine farklı konsantrasyonlarda (500 µg/g, 1000 µg/g, 2000 µg/g) zeytin yaprağı ekstraktı (ZYE) eklenmiştir. Domates salça örnekleri 90 gün boyunca oda sıcaklığında (25±0,5 ºC) muhafaza edilmiştir ve 0. gün ve 90. gü...
Yazar: | Akkol, Dilara |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Gökçen, Yıldız (tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3109 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Bir medeniyet ürünü olarak zeytin /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022) -
Gıda endüstrisi çevresel kirletici kaynakları ve giderim yöntemleri; zeytin ve zeytinyağı örneği/
Yazar:: Turhan, Ayşenur - Pomace: learning circularity from olive /
-
Gönül yaprağı /
Yazar:: Toprak, Zeynel
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Zeytin Dağı /
Yazar:: Atay, Falih Rıfkı, 1893-1971
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)