Loading…
Zeytin yaprağı ekstraktı ilaveli domates salçası üretiminin optimizasyonu/
Bu çalışmada 87 °C, 90 °C ve 93 °C sıcaklıklarda dolumu yapılan domates salça örneklerine farklı konsantrasyonlarda (500 µg/g, 1000 µg/g, 2000 µg/g) zeytin yaprağı ekstraktı (ZYE) eklenmiştir. Domates salça örnekleri 90 gün boyunca oda sıcaklığında (25±0,5 ºC) muhafaza edilmiştir ve 0. gün ve 90. gü...
Main Author: | Akkol, Dilara |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Gökçen, Yıldız (tez danışmanı) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3109 View in OPAC |
Similar Items
-
Bir medeniyet ürünü olarak zeytin /
Published: (2022) -
Gıda endüstrisi çevresel kirletici kaynakları ve giderim yöntemleri; zeytin ve zeytinyağı örneği/
by: Turhan, Ayşenur - Pomace: learning circularity from olive /
-
Gönül yaprağı /
by: Toprak, Zeynel
Published: (2005) -
Zeytin Dağı /
by: Atay, Falih Rıfkı, 1893-1971
Published: (1997)