Loading…
Süt sektöründe endüstri 4.0 uygulamalarının gıda güvenliği yönetim sistemleri üzerine etkisi/
Geçmişe bakıldığında 1750'li senelerden günümüze kadar endüstri devrimi, bilgi teknolojileri ve mekanizasyon anlamında değişim ve gelişim göstermiştir. 2011 senesinden itibaren ise Endüstri 4.0 adı ile dördünce kez değişime uğramış ve gıda sektörünün de bu değişime ayak uydurması kaçınılmaz bir...
Main Author: | Vatan, Fuat |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Dağdelen, Adnan Fatih |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3118 View in OPAC |
Similar Items
-
Endüstri 4.0 ekstra /
by: Banger, Gürcan
Published: (2018) -
Endüstri 4.0 perspektifinden işletme fonksiyonları ve dijital dönüşüm /
Published: (2020) -
Endüstri 4.0 : Dördüncü Endüstri Devrimi /
by: Görçün, Ömer Faruk -
Kestaneli süt üretimi ve kestaneli sütün özelliklerinin araştırılması /
by: Erdoğan, Gaye İrem
Published: (2019) -
Endüstri 4.0 (Dördüncü Sanayi Devrimi) ile çalışma yaşamının geleceği /
by: Öztuna, Barış
Published: (2017)