Loading…
Süt sektöründe endüstri 4.0 uygulamalarının gıda güvenliği yönetim sistemleri üzerine etkisi/
Geçmişe bakıldığında 1750'li senelerden günümüze kadar endüstri devrimi, bilgi teknolojileri ve mekanizasyon anlamında değişim ve gelişim göstermiştir. 2011 senesinden itibaren ise Endüstri 4.0 adı ile dördünce kez değişime uğramış ve gıda sektörünün de bu değişime ayak uydurması kaçınılmaz bir...
Main Author: | Vatan, Fuat |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Dağdelen, Adnan Fatih |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: |
Similar Items
-
Endüstri 4.0 ekstra /
by: Banger, Gürcan
Published: (Dorlion Yayınları, 2018.) -
Endüstri 4.0 perspektifinden işletme fonksiyonları ve dijital dönüşüm /
Published: (Necmeddin Erbakan Üniversitesi Yayınları, 2020.) -
Endüstri 4.0 : Dördüncü Endüstri Devrimi /
by: Görçün, Ömer Faruk
Published: (Beta Yayınları, 2020.) -
Kestaneli süt üretimi ve kestaneli sütün özelliklerinin araştırılması /
by: Erdoğan, Gaye İrem
Published: (2019.) -
Endüstri 4.0 (Dördüncü Sanayi Devrimi) ile çalışma yaşamının geleceği /
by: Öztuna, Barış
Published: (Gece Kitaplığı, 2017.)