Yüklüyor…
Süt sektöründe endüstri 4.0 uygulamalarının gıda güvenliği yönetim sistemleri üzerine etkisi/
Geçmişe bakıldığında 1750'li senelerden günümüze kadar endüstri devrimi, bilgi teknolojileri ve mekanizasyon anlamında değişim ve gelişim göstermiştir. 2011 senesinden itibaren ise Endüstri 4.0 adı ile dördünce kez değişime uğramış ve gıda sektörünün de bu değişime ayak uydurması kaçınılmaz bir...
Yazar: | Vatan, Fuat |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Dağdelen, Adnan Fatih |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3118 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Endüstri 4.0 ekstra /
Yazar:: Banger, Gürcan
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Endüstri 4.0 perspektifinden işletme fonksiyonları ve dijital dönüşüm /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2020) -
Endüstri 4.0 : Dördüncü Endüstri Devrimi /
Yazar:: Görçün, Ömer Faruk -
Kestaneli süt üretimi ve kestaneli sütün özelliklerinin araştırılması /
Yazar:: Erdoğan, Gaye İrem
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Endüstri 4.0 (Dördüncü Sanayi Devrimi) ile çalışma yaşamının geleceği /
Yazar:: Öztuna, Barış
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017)