Yüklüyor…
Çörek otu küspesinden protein eldesi ve ekmekte kullanım olanaklarının araştırılması/
Bu çalışmada, çörek otunun soğuk pres yağ üretiminde yan ürün olan küspenin ve bu küspeden farklı ultrasonlar sonucu üretilen protein izolatlarının ilk olarak kompozisyonlarını tespit edilerek, ardından bu proteinlerin çeşitli fizikokimyasal, fonksiyonel özelliklerini belirlemek ve bu protein izolat...
Yazar: | Uzuner, Kübra |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Dündar, Ayşe Neslihan |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3101 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Yerli ve ithal çörek otu (nigella sativa L.) yağının kimyasal karakterizasyonu/
Yazar:: Başaran, Eda -
Yüksek basınç homojenizasyon işleminin mercimek protein izolatının ara yüzey reolojik özellikleri üzerine etkisi /
Yazar:: Parlak, Mahmud Ekrem -
Meryem ana eli otu (Anastatıca hıerochuntıca) ekstraktının mikroenkapsülasyonu ve difüzyon karakterizasyonu /
Yazar:: Cesur, Nurbanu -
Derin ötektik çözeltilerin polietilen esnek filmlerde plastikleştirici olarak kullanım olanaklarının araştırılması/
Yazar:: Küçükçakır, Özgür -
Derin ötektik çözeltilerin polimer karışım filmlerde plastikleştirici olarak kullanım olanaklarının araştırılması/
Yazar:: Kahraman, Büşra Nur