Yüklüyor…
Çörek otu küspesinden protein eldesi ve ekmekte kullanım olanaklarının araştırılması/
Bu çalışmada, çörek otunun soğuk pres yağ üretiminde yan ürün olan küspenin ve bu küspeden farklı ultrasonlar sonucu üretilen protein izolatlarının ilk olarak kompozisyonlarını tespit edilerek, ardından bu proteinlerin çeşitli fizikokimyasal, fonksiyonel özelliklerini belirlemek ve bu protein izolat...
Yazar: | Uzuner, Kübra |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Dündar, Ayşe Neslihan (Tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3101 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Yerli ve ithal çörek otu (nigella sativa L.) yağının kimyasal karakterizasyonu/
Yazar:: Başaran, Eda -
Meryem ana eli otu (Anastatıca hıerochuntıca) ekstraktının mikroenkapsülasyonu ve difüzyon karakterizasyonu /
Yazar:: Cesur, Nurbanu -
Dört ve sekiz katlı taban ankastre betonarme binalar ile taban yalıtımlı hallerinin deprem performanslarının karşılaştırması/
Yazar:: Attar, Isam -
Protein Therapeutics
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Molecular Dynamics Analyses of Prion Protein Structures The Resistance to Prion Diseases Down Under /
Yazar:: Zhang, Jiapu
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018)