Yüklüyor…

Ultrason uygulamaları ve farklı kurutma yöntemlerinin mango tozunun bazı fizikokimyasal özellikleri üzerine etkisi/

Bu çalışmada, ultrason (ULS) ön işlemine tabi tutulan ve farklı kurutma yöntemleri ile kurutulan mango dilimlerinin kurutma kinetikleri ve elde edilen mango tozu örneklerinin bazı kalite parametreleri incelenmiştir. Mango dilimleri iki farklı sürede (15 ve 30 dak) ULS ön işlemine tabi tutulduktan so...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Abdırahman Ahmed, Ahmed
Kurumsal yazarlar: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Diğer Yazarlar: Yıldız, Gökçen (tez danışmanı)
Materyal Türü: Tez
Dil:Türkçe
Konular:

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Yer Numarası: GIM YL A235 2023
Kopya Bilgisi Tez