Yüklüyor…
Aşçı mektebi = The cooking school/
Yazar: | Ahmed Şevket |
---|---|
Diğer Yazarlar: | İnan, Göker (hazırlayan), Anar, Turgay (editör), Acar, Murat (tasarım) |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA),
|
Seri Bilgileri: | Türk-İslam Bilim Kültür Mirası Dizisi ;
46. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Divriği'de mutfak kültürü : yemekler, gelenekler, inançlar, atasözleri /
Yazar:: Üçer, Müjgan
Baskı/Yayın Bilgisi: (Sivas Hizmet Vakfı, 2001) -
İstanbul'da kırk yıllık lezzet durağı = Forty years old taste heavens in İstanbul /
Yazar:: Gökyıldız, Sevim
Baskı/Yayın Bilgisi: (İstanbul Ticaret Odası, 2007) -
İstanbul'da kırk yıllık lezzet durağı = Forty years old taste havens in İstanbul /
Yazar:: Gökyıldız, Sevim
Baskı/Yayın Bilgisi: (İstanbul Ticaret Odası, 2007) -
Malatya mutfak ve yemek kültürü
Baskı/Yayın Bilgisi: (Malatya Kitaplığı Yayınları, 2013) -
Yöresel mutfaklar /
Yazar:: Şengül, Sekan
Baskı/Yayın Bilgisi: (Beta Basım Yayım Dağıtım, 2015)