Loading…
Aşçı mektebi = The cooking school/
Main Author: | Ahmed Şevket |
---|---|
Other Authors: | İnan, Göker (hazırlayan), Anar, Turgay (editör), Acar, Murat (tasarım) |
Format: | Book |
Language: | Turkish |
Published: |
Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA),
|
Series: | Türk-İslam Bilim Kültür Mirası Dizisi ;
46. |
Subjects: |
Similar Items
-
Divriği'de mutfak kültürü : yemekler, gelenekler, inançlar, atasözleri /
by: Üçer, Müjgan
Published: (Sivas Hizmet Vakfı, 2001) -
İstanbul'da kırk yıllık lezzet durağı = Forty years old taste heavens in İstanbul /
by: Gökyıldız, Sevim
Published: (İstanbul Ticaret Odası, 2007) -
İstanbul'da kırk yıllık lezzet durağı = Forty years old taste havens in İstanbul /
by: Gökyıldız, Sevim
Published: (İstanbul Ticaret Odası, 2007) -
Malatya mutfak ve yemek kültürü
Published: (Malatya Kitaplığı Yayınları, 2013) -
Yöresel mutfaklar /
by: Şengül, Sekan
Published: (Beta Basım Yayım Dağıtım, 2015)