Yüklüyor…
Streptococcus zooepidemicus ile hyaluronik asit üretiminde tatlı patates (Ipomoea batatas) ekstraktı ve üridin kullanımı/
Yazar: | Akın, Eda |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Biyoteknoloji Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Öğüt, Hamdi (tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3010 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Streptococcus zooepidemicus ile hyaluronik asit üretiminde optimum koşulların belirlenmesi /
Yazar:: Girgin, Hilal
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Fermente gıdalar : Mikrobiyoloji, teknoloji, sağlık /
Yazar:: Anlı, Ertan
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Endüstriyel mikrobiyoloji giriş /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Tatlı rüyalar : (psiko-absürd romantik komedi) /
Yazar:: Canıgüz, Alper
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013) -
Zeytin yaprağı ekstraktı ilaveli domates salçası üretiminin optimizasyonu/
Yazar:: Akkol, Dilara