Loading…
Streptococcus zooepidemicus ile hyaluronik asit üretiminde tatlı patates (Ipomoea batatas) ekstraktı ve üridin kullanımı/
Main Author: | Akın, Eda |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Biyoteknoloji Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Öğüt, Hamdi (tez danışmanı) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3010 View in OPAC |
Similar Items
-
Streptococcus zooepidemicus ile hyaluronik asit üretiminde optimum koşulların belirlenmesi /
by: Girgin, Hilal
Published: (2019) -
Fermente gıdalar : Mikrobiyoloji, teknoloji, sağlık /
by: Anlı, Ertan
Published: (2019) -
Endüstriyel mikrobiyoloji giriş /
Published: (2015) -
Tatlı rüyalar : (psiko-absürd romantik komedi) /
by: Canıgüz, Alper
Published: (2013) -
Zeytin yaprağı ekstraktı ilaveli domates salçası üretiminin optimizasyonu/
by: Akkol, Dilara