Yüklüyor…
Güncel gastronomi trendleri/
Diğer Yazarlar: | Aldemir, Tuba (editör.) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.,
2022.
|
Seri Bilgileri: | Nobel Yayın no ; 4539
Seyahat-Turizm- Gastronomi no ; 041. |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Gastronomi mühendisliği /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2023) -
Et bilimi ve gastronomisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022) -
Gıda Kimyası ve mutfak uygulamaları /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022) -
Yemek kültürüne yolculukta bizde varız/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2021) -
Bir medeniyet ürünü olarak zeytin /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022)