Doğal kauçuk formülasyonlarında farklı çaprazbağ yoğunluğu belirleme yöntemlerinin uygulanması - Şahin, İpek
Bu çalışma, kükürt miktarının çapraz bağ yoğunluğu üzerindeki etkisini, çapraz bağ ölçümü için kullanılan yöntemler ve temel prensipleri, yeni bir çapraz bağ yoğunluğu ölçüm yönteminin geliştirilmesini incelemektedir.