Loading…

Greyfurt suyunun ultrason, mikrodalga ve kombine uygulamaları ile işlenmesi /

Bu tez çalışmasında, taze sıkılmış greyfurt suları pastörizasyon (PAS) (90 °C'de, 1 dk.), ultrason (US) (15 ve 30 dk.), mikrodalga (MD) (300, 600 ve 900 W / 30 sn.) ve ultrason-mikrodalga kombine uygulamaları (US+MD) ile (US-15 + 300 W, US-15 + 600 W, US-15 + 900 W, US-30 + 300 W, US-30 + 600W,...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Bozkurt, Büşra
Corporate Authors: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Other Authors: Yıldız, Gökçen (Tez danışmanı)
Format: Thesis
Language:Turkish
Subjects:
Online Access:https://hdl.handle.net/20.500.12885/3133
View in OPAC

Internet

https://hdl.handle.net/20.500.12885/3133
View in OPAC

Merkez Kütüphane

Holdings details from Merkez Kütüphane
Call Number: GIM YL B695 2023
Copy Tez