Yüklüyor…
Greyfurt suyunun ultrason, mikrodalga ve kombine uygulamaları ile işlenmesi /
Bu tez çalışmasında, taze sıkılmış greyfurt suları pastörizasyon (PAS) (90 °C'de, 1 dk.), ultrason (US) (15 ve 30 dk.), mikrodalga (MD) (300, 600 ve 900 W / 30 sn.) ve ultrason-mikrodalga kombine uygulamaları (US+MD) ile (US-15 + 300 W, US-15 + 600 W, US-15 + 900 W, US-30 + 300 W, US-30 + 600W,...
Yazar: | Bozkurt, Büşra |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Yıldız, Gökçen (Tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3133 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Ultrason uygulamaları ve farklı kurutma yöntemlerinin mango tozunun bazı fizikokimyasal özellikleri üzerine etkisi/
Yazar:: Abdırahman Ahmed, Ahmed -
Mikrodalga mühendisliği /
Yazar:: Pozar, David M.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Hamitabat kombine çevrim santralinin enerji-ekserji analizi ve iyileştirme önerileri /
Yazar:: Topal, Göksel -
Mikrodalga mühendisliği /
Yazar:: Pozar, David M.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Mikrodalga, sıcak hava ve mikrodalga-sıcak hava kombinasyonu kurutma yöntemleri ile hurma bazlı pestil üretimi/
Yazar:: Şenel, Merve