APA (7. basım) Alıntı

Topcu, İ., & Gökçen, Y. (2024). Farklı kurutma yöntemlerinin siyah üzüm çekirdeği tozuyla zenginleştirilmiş eriştenin kalite özellikleri üzerine etkileri.

Chicago Style (17. basım) Atıf

Topcu, İrem, ve Yıldız Gökçen. Farklı Kurutma Yöntemlerinin Siyah üzüm çekirdeği Tozuyla Zenginleştirilmiş Eriştenin Kalite özellikleri üzerine Etkileri. 2024.

MLA (9th ed.) Atıf

Topcu, İrem, ve Yıldız Gökçen. Farklı Kurutma Yöntemlerinin Siyah üzüm çekirdeği Tozuyla Zenginleştirilmiş Eriştenin Kalite özellikleri üzerine Etkileri. 2024.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..