Yüklüyor…
Farklı kurutma yöntemlerinin siyah üzüm çekirdeği tozuyla zenginleştirilmiş eriştenin kalite özellikleri üzerine etkileri/
Bu çalışmada erişte örnekleri buğday ununun %25 oranında siyah üzüm çekirdeği tozuyla yer değiştirmesi ile hazırlanmıştır. Elde edilen erişteler sıcak hava (50 ºC), mikrodalga (200 W, 300 W ve 600 W) ve sıcak hava-mikrodalga kombinasyonu (200 W + 50 ºC, 300 W + 50 ºC ve 600 W + 50 ºC) yöntemleri kul...
Yazar: | Topcu, İrem |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Gökçen, Yıldız (tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Ultrason uygulamalarının portakal-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması/
Yazar:: Taşın, Esra
Baskı/Yayın Bilgisi: (2023) -
Farklı fenolik bileşiklerin enkapsülasyonunda bazı gamların etkilerinin belirlenmesi /
Yazar:: Demircan, Hüseyin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018.) -
Bazı duvar materyalleri ve enkapsülasyon tekniklerinin zeytin yaprağı ekstraktının mikroenkapsülasyonu üzerine etkilerinin incelenmesi /
Yazar:: Kahraman, Sinem
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019.) -
Gıdalarda bulunan fenolik bileşikler /
Yazar:: Artık, Nevzat
Baskı/Yayın Bilgisi: (Sidas , 2016.) -
Kestaneli süt üretimi ve kestaneli sütün özelliklerinin araştırılması /
Yazar:: Erdoğan, Gaye İrem
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019.)