Yüklüyor…
Gıdalar, özellikleri, fonksiyonları ve mutfak uygulamaları /
Diğer Yazarlar: | Doğan, Murat (editör) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.,
2022.
|
Seri Bilgileri: | Nobel Yayın no ;
4602. Gıda, Tarım ve Hayvancılık no; 060. |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Food and beverage management /
Yazar:: Cousins, John
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002) -
Yiyecek içecek sektörü için yerel girişimcilik /
Yazar:: Şarlar, Alaettin Gediz
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Yiyecek içecek işletmeleri yönetimi /
Yazar:: Pırnar, İge
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Food industry design, technology, and innovation /
Yazar:: Traitler, Helmut
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Exploring foodservice systems management through problems
Yazar:: Lieux, Elizabeth McKinney
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)