Yüklüyor…
Et bilimi ve gastronomisi /
Diğer Yazarlar: | Özer, Cem Okan (editör), Özer, Ezgi Demir (editör) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.,
2022.
|
Seri Bilgileri: | Nobel Yayın no ;
4120. Seyahat-Turizm- Gastronomi no ; 032. |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Et ve et ürünleri teknolojisi /
Yazar:: Anar, Şahsene -
Lawrie's meat science /
Yazar:: Lawrie, R. A.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Principles of meat science : includes color plates /
Yazar:: Aberle, Elton D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Gastronomi mühendisliği /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2023) -
Güncel gastronomi trendleri/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022)