Yüklüyor…
Bir medeniyet ürünü olarak zeytin /
Diğer Yazarlar: | Küçükaltan, Derman (editör), Sarıbaş, Özgür (editör) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Nobel Akademik Yayıncılık,
2022.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Pomace: learning circularity from olive /
Baskı/Yayın Bilgisi: (İzmir Metropolitan Municipality, 2022.) -
Gastronomi mühendisliği /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2023.) -
Güncel gastronomi trendleri/
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2022.) -
Et bilimi ve gastronomisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2022.) -
Gıda Kimyası ve mutfak uygulamaları /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2022.)