Loading…

Arı poleni ve reyhan (Ocimum basilicum L.) uçucu yağı kombinasyonunun antioksidan kapasite ve antimikrobiyal aktivitesinin belirlenmesi /

Gıda ürünlerinde başlıca bozulma sebebi mikroorganizmalardır. Gün geçtikçe antimikrobiyal maddelere karşı direnç geliştiren bu bozulma etmenleriyle mücadele etmek zor bir hal almıştır. Bu durumla mücadele etmek için antimikrobiyal maddeleri bir arada kullanarak hem kullanılan dozları düşürmek hem de...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Yılmaz, Hacer
Corporate Authors: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Other Authors: Aycan, Yiğit Çınar (tez danışmanı)
Format: Thesis
Language:Turkish
Subjects:

Merkez Kütüphane

Holdings details from Merkez Kütüphane
Call Number: GIM YL Y556 2024
Copy Tez