Yüklüyor…

Arı poleni ve reyhan (Ocimum basilicum L.) uçucu yağı kombinasyonunun antioksidan kapasite ve antimikrobiyal aktivitesinin belirlenmesi /

Gıda ürünlerinde başlıca bozulma sebebi mikroorganizmalardır. Gün geçtikçe antimikrobiyal maddelere karşı direnç geliştiren bu bozulma etmenleriyle mücadele etmek zor bir hal almıştır. Bu durumla mücadele etmek için antimikrobiyal maddeleri bir arada kullanarak hem kullanılan dozları düşürmek hem de...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Yılmaz, Hacer
Kurumsal yazarlar: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Diğer Yazarlar: Aycan, Yiğit Çınar (tez danışmanı)
Materyal Türü: Tez
Dil:Türkçe
Konular:

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Yer Numarası: GIM YL Y556 2024
Kopya Bilgisi Tez