APA (7. basım) Alıntı

Cumhur, Ö., Ceylan, Ç. M., & Ceylan, V. (2022). Gıda Kimyası ve mutfak uygulamaları. Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti..

Chicago Style (17. basım) Atıf

Cumhur, Öznur, Çiğdem Muştu Ceylan, ve Veli Ceylan. Gıda Kimyası Ve Mutfak Uygulamaları. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2022.

MLA (9th ed.) Atıf

Cumhur, Öznur, et al. Gıda Kimyası Ve Mutfak Uygulamaları. Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2022.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..