Yüklüyor…
Gıda Kimyası ve mutfak uygulamaları /
Diğer Yazarlar: | Cumhur, Öznur (editör), Ceylan, Çiğdem Muştu (editör), Ceylan, Veli (editör) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.,
2022.
|
Seri Bilgileri: | Nobel Yayın no ;
4603. Gıda, Tarım ve Hayvancılık no; 061. |
Konular: | |
Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Gıda kimyası /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Gıda kimyası /
Yazar:: Demirci, Mehmet Prof. Dr
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Gastronomi mühendisliği /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2023) -
Güncel gastronomi trendleri/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022) -
Et bilimi ve gastronomisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022)