APA (7. basım) Alıntı

Çakmakçı, A. G. K. P. D., & Akoğlu, A. D. D. (2023). Gıda mikrobiyolojisinde güncel konular: Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı’ya armağan. Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti..

Chicago Style (17. basım) Atıf

Çakmakçı, Aynur Gül Karahan Prof. Dr, ve Aylin Doç. Dr Akoğlu. Gıda Mikrobiyolojisinde Güncel Konular: Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı’ya Armağan. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2023.

MLA (9th ed.) Atıf

Çakmakçı, Aynur Gül Karahan Prof. Dr, ve Aylin Doç. Dr Akoğlu. Gıda Mikrobiyolojisinde Güncel Konular: Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı’ya Armağan. Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti., 2023.

Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..